Tilmelding

Husk både at få dig tilmeldt til lejren og stævnet.


Tilmeldingen er åben til følgende


- Træningslejr og stævnecoaching- Garda trøje (for sejlere)- Garda trøje (for forældre & søskende)- Festmiddag (begrænset pladser)- Hotel Centrale (8 nætter)- Hotel centrale (ekstra nætter)

Startgebyr til stævnet kostede sidste gang 100 Euro, som du betaler ved online tilmelding. Deadline for tilmelding er som regel 31.januar - herefter stiger prisen indtil tilmeldingen lukker. 

Klubbens hjemmeside findes her->

Husk Forsikringspapir på engelsk kan I få hos jeres forsikringsselskab. De har som regel en standardformulering med teksten:


Pre-Notice of race kan du finde her


Velkommen til SailingGarda.dk


Herunder vil i finde lidt information omkring de enkelte hold der er mulighed for at tilmelde sig.

Juniorer er årgang 2009-2013

Cadetti er årgang 2014-2015

Trænings hold kan være alle årgang (dog max 16år)

Junior holdet:
Holdet har 3 dages træning og der er fokus på kapsejlads og masser af boat-speed.
Tilmelder man sig dette hold skal man være klar på udfordringen med let og hård vind samtidig med en lang dag på vandet sammen med sit hold.

Cadetti holdet:
På dette hold vil der være fokus på det sociale samtidig med der vil blive trænet teknik og forberedelse til kapsejlads. Holdet vil som regel holde frokost på land og dermed giver det en pause og for dem som ikke er tryg med vinden der kommer om eftermiddagen kan vælge at blive på land.

Trænings holdet:
I 2022 og 2023 var der god succes med at have et rent træningshold. Holdet er for dem som ikke har stor erfaring eller ikke er trygge ved at sejle når det blæser. Holdet mødes tidligt om morgenen, 1-2 timer før de andre hold for at komme ud og få noget træning inden vinden kommer fra syd. De første 3 dage trænes der fra Riva Del Garda og dagene hvor de andre sejler stævne rykker holdet til Nicolo som ligger 2-3 kilometer mod vest.

Er man i tvivl om hvilket hold der passer bedst er i velkommen til at kontakte os.

 

                    Cadetti                                              Juniorer                                          Træning